Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån

  • 7.595 kr

  • 6.076 kr eks. mva
  • Artikkelnr: PHPCL6150
  • Philips artikkelnr: PCL6150
  • Sendt innen 2-3 dager.
  • Fri frakt

Det velkjente talegjenkjenningsprogrammet Dragon Professional Anywhere er nå tilgjengelig for Philips SpeechLive.

Dine lydfiler i SpeechLive konverteres til tekst ved hjelp av Dragon Professional Anywhere, men du kan også bruke programmet til å diktere direkte inn i hvilket som helst Windows-program.

Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) tilbyr skybasert talegjenkjenning som gjør det mulig for brukere å raskt konvertere tale til tekst, enten gjennom lydfildiktat via Philips SpeechLive eller sanntidsdiktering inn i et hvilket som helst Windows-program. Programvaren støtter opprettelsen av dokumenter, rapporter og e-post gjennom enkel stemmestyring, noe som reduserer tiden det tar å fullføre skriftlige oppgaver. Den tilpasser seg også brukerens stemme og terminologi for å sikre høy nøyaktighet. Med støtte for flere enheter, kan brukere enkelt veksle mellom arbeidsstasjoner uten å miste arbeidsflyt eller effektivitet. Dragon Professional Anywhere er et effektivt verktøy for de som ønsker å spare tid og øke produktiviteten ved å bruke talegjenkjenningsteknologi.


Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) har et vokabular med generell terminologi og er tilgjengelig for følgende språk:

  Svensk
  Norsk
  Engelsk (UK)
  Tysk
  Fransk
  Nederlandsk


Forbedre produktiviteten
Forbedre produktiviteten ved å la profesjonelle enkelt og raskt dokumentere detaljene fra kundemøter ved hjelp av talegjenkjenning. Denne teknologien er tre ganger raskere enn å skrive og har en nøyaktighet på opptil 99%. Mens de fleste mennesker snakker med over 120 ord per minutt, ligger skrivehastigheten ofte under 40 ord per minutt.

Bedre presisjon og selvoppdaterende funksjoner
Oppnå en presisjon på opptil 99% direkte, uten å måtte tilpasse en stemmeprofil på forhånd, ved hjelp av en skybasert profil som automatisk opprettes første gang den brukes. Tidligere manuelle prosesser som tilpasning etter aksent og innstilling av mikrofon utføres nå helt automatisk. Dette bidrar til forbedret presisjon, redusert risiko for ordfeil og en førsteklasses brukeropplevelse fra starten.

Enkelt å installere, vedlikeholde og skalere opp
Ingen kompliserte konfigurasjoner trengs, installasjonen er rask og automatiske oppdateringer betyr mindre arbeid for IT-personalet, mindre bry for ansatte og brukerne kan komme i gang i løpet av bare noen få minutter.

Høy sikkerhet
Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) har høy sikkerhet og bruker 256-bits kryptering. Skytjenesten har en oppetid på 99,5% og drives på geografisk spredte, aktive datasentre som opereres på Microsoft Azure.


        

Rask, presis og svært tilpassbar
Rask og nøyaktig talegjenkjenning rett fra starten, med stemmeprofiler som enkelt kan brukes på flere enheter.
  Enkel å installere og vedlikeholde
Ingen kompliserte innstillinger, installasjon med ett klikk og automatiske oppdateringer reduserer arbeidsbelastningen for IT-avdelingen, forenkler for dine ansatte og gjør at brukerne kan komme i gang på bare noen få minutter.
  

Fokusert diktering i vinduer som ikke er aktive
Gjør det mulig å låse plasseringen der teksten skal skrives ut til et spesifikt dokument, selv når markøren befinner seg i et annet vindu.
  256-bits kryptering
Klienten kobler til en serverkomponent som er installert med 256-bits kryptering. Informasjonen er kryptert både under overføring og når den ikke er i bruk.  Alltid den nyeste talegjenkjenningsteknologien
Skybasert teknologi garanterer at brukerne alltid har tilgang til de nyeste oppdateringene og at alle jobber med samme versjon av programvaren.  Nuances avanserte dypinnlæringsteknologi
Ved å bruke neste generasjons talegjenkjenningsmotor drevet av Nuances dypinnlæringsteknologi, oppnår Dragon svært høy nøyaktighet under diktering, også for brukere med aksenter eller de som jobber i åpne kontorlandskap eller mobile miljøer.
Hva er forskjellen mellom Philips SpeechLive talegjenkjenningspakke, 12 mån og Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån?


SpeechLive talegjenkjenningspakke
Dragon Professional Anywhere (SpeechLive)
BrukRimelig bruk
Ubegrenset
Diktér i tredjepartsprogrammer
Ja (med SpeechLive Desktop App)
Ja (med Nuance DragonBar)
Smartphone app
Sanntidsdiktering og lydfiler
Lydfiler
Personlig taleprofil
Nei
Ja
Vokabular
Generelt
Generelt
Operativsystem
Windows / macOS
(sanntids-diktering og lydfiler)
Windows (sanntids-diktering med Nuance DragonBar)
Windows/macOS (lydfiler)
Lage egne kommandoer
Nei
Ja (endast Nuance DragonBar)
Legge til egne ord (sanntids-diktering)
Ja (endast i SpeechLive web)
Ja (endast Nuance DragonBar)
Trening av egne ord
Nei
Ja (endast Nuance DragonBar)
Transkribering av lydfiler
Ja
Ja
Trening ved endring av utskrevet tekst
Nei
Nei
Tekstmakro (maler, auto-tekster)
Nei
Ja (endast Nuance DragonBar)
Legge til egne ord (lydfiler)
Nei
JaHva er Nuance DragonBar?
Nuance DragonBar er applikasjonen i Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) som gjør det mulig å diktere i hvilken som helst programvare som har tekstfelt. Teksten vises direkte der markøren er plassert. Dette gjør det mulig å bruke Dragon Professional Anywhere (SpeechLive) utenfor SpeechLive også (for eksempel å diktere i Word eller Outlook).


MERK!
 Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån krever at du har et abonnement på Philips SpeechLive Pro, 12 månPhilips SpeechLive Pro, 24 månPhilips SpeechLive Enterprise, 3 mån eller Philips SpeechLive Enterprise, 12 mån.
Prisen for Dragon Professional Anywhere (SpeechLive), 12 mån er per bruker og fornyes årlig (eventuell oppsigelse må skje senest 30 dager før fornyelsen).