Fri frakt
Snabba leveranser
23 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
23 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

RollerMouse Mobile
RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile RollerMouse Mobile

RollerMouse Mobile

  • 2.795 kr

  • 2.236 kr eks. mva
  • Artikkelnr: CDRM-MOBILE
  • Contour Design artikkelnr: RM-MOBILE
  • På lager
  • Fri frakt
RollerMouse Red Plus Thin

Mindre størrelse - samme funksjonalitet
Med RollerMouse mobil får du en mindre versjon av en ergonomisk mus, som lar deg jobbe med begge hendene foran deg i en komfortabel stilling. Stillingen avlaster din vanlige musearm som du normalt ville jobbet med, hvis du brukte en enhåndsmus. Du må strekke deg for å nå musen uten å forbli i din primære arbeidssone. Du styrer markøren ved hjelp av rullefeltet, som fingertuppene enkelt glir over.
Selv om RollerMouse-mobilen er kortere, leser rullefeltet bevegelsene dine med største nøyaktighet og har ingen problemer med å tilpasse seg størrelsen på skjermen. Markørhastigheten kan enkelt stilles inn med et knappetrykk – akkurat som med våre andre museprodukter, og dermed beveger musen seg over skjermen i ønsket hastighet. Presisjonen på rullestangen er av høy klasse, da den kan stilles til 600 - 3000 dpi, slik at du unngår begrensninger, selv når du er på farten.
 
Mobilløsning for alle
RollerMouse mobil kan brukes av alle, uansett om du f.eks. jobber som konsulent, omreisende selger eller er student. Det er også veldig nyttig dersom du er ansatt i en bedrift med såkalt «aktivitetsbasert kontor», som betyr at du alltid må kunne flytte på kontorutstyret ditt – eller legge det i et skap.

Effektivt arbeid på farten
Det kompakte aluminiumshuset til RollerMouse mobil inneholder smarte tastatursnarveier som gjør arbeidet ditt mer effektivt. Du finner fem programmerbare knapper, slik at du f.eks. kan raskt kopiere / lime inn med et enkelt klikk, og minimere antall klikk på en dag. I tillegg har rullefeltet en innebygd klikkfunksjon. RollerMouse mobil er kun tilgjengelig som trådløs variant, noe som gjør at den kan kobles raskt til uten at kabler floker seg sammen. Den kobles til enten via kabel eller via USB (plug-and-play) dongel eller Bluetooth 4.0.

Designet for å ta med deg
Det har blitt en del av nesten alle kontoransattes arbeidsliv å kunne jobbe ulike steder i arbeidsuken. Med RollerMouse mobil kan du opprettholde din gode ergonomiske arbeidsstilling som du har på kontoret, selv om du ofte er på farten. En RollerMouse-mobil, akkurat som RollerMouse Red, er designet i et slitesterkt aluminiumchassis som tåler å bli transportert rundt. Den lille kompakte, sentrerte musen er veldig lett å bære og tar ikke mye plass i vesken. For å beskytte musen ytterligere kommer den i en fin og slitesterk veske.
 

width="16"> Last ned produktark

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 30.5 cm x 6.5 cm x 2.3 cm
Vikt 360 gram