Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå
RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå

RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå

  • 4.225 kr

  • 3.380 kr eks. mva
  • Artikkelnr: CD601300
  • Contour Design artikkelnr: 601300
  • Ikke på lager
  • Fri frakt
RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå
 
Kombinerer design og funksjonalitet for ergonomisk effekt
Ta en proaktiv tilnærming til helsen din på jobb og bruk en sentrert mus som lar deg utføre kontorarbeid komfortabelt og ergonomisk. Med RollerMouse Pro kontrollerer du alt; både markør, programmerbare knapper og scrollhjul sentralisert rett foran deg. Vi har designet den slik for å hindre at du strekker, vrir eller overanstrenger deg. Det er enkelt å tilpasse musen til dine personlige preferanser med de magnetiske håndleddsstøttene som kommer i forskjellige størrelser og materialer. RollerMouse Pro er designet og utviklet i Skandinavia i samarbeid med ergonomiske eksperter. Du ser det nordiske preget i den minimalistiske tilnærmingen som forener funksjonalitet og estetikk.

To hender er bedre enn én
Med en sentrert mus hviler armene dine i en naturlig posisjon foran kroppen din. Dermed unngår du spenninger i skuldre, armer og albuer, samtidig som at du får en mer komfortabel og ergonomisk arbeidsstilling. Musen gir mulighet for variasjon, ettersom du kan bruke både høyre og venstre hånd for styre markøren med fingertuppene på den klikkbare rullestangen. Med andre ord har du alle viktige funksjoner innen rekkevidde.

Individuelle behov, individuelle løsninger
Tilpass din RollerMouse Pro til dine personlige preferanser med de unike magnetiske håndleddsstøttene, som enkelt lar deg bytte mellom de ulike modellene uten å bruke verktøy. Vårt brede utvalg av håndleddsstøtter er designet for å oppfylle både dine fysiske behov og stilistiske ønsker. Det er enkelt å bytte klikklyd, markørhastighet og klikkmotstand, slik at du kan velge hva som fungerer best for deg.

Plug & Play installasjon
Koble RollerMouse Pro til din PC eller Mac via Bluetooth, USB-mottak eller kabel avhengig av hva du foretrekker. Passer både til kompakte- og fullstørrelsestastaturer. Kontrollere flere skjermer samtidig og tilpass de programmerbare knappene til dine favorittsnarveisfunksjoner.
 

 Last ned produktark
 Last ned manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 38,2 cm x 10,8 cm x 2,3 cm