Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

RollerMouse Red wireless
RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless RollerMouse Red wireless

RollerMouse Red wireless

  • 3.595 kr

  • 2.876 kr eks. moms
  • Merke: Contour
  • Varenummer: RM-RED-WL
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Fragt: 169 kr
RollerMouse Red

Contour RollerMouse wireless - full bevegelsesfrihet
Med Contour RollerMouse Red Wireless er du virkelig fri til å flytte på arbeidsplassen din. RollerMouse Red Wireless er en ergonomisk mus utformet for å gi deg full kontroll, akkurat slik du er vant til fra RollerMouse Red – men med bevegelsesfriheten som bare trådløs tilkobling kan gi deg. Selv om du beveger deg mye mellom ulike arbeidsplasser, eller jobber et sted uten faste plasser, betyr det ikke at du må gi slipp på de fordelene du har blitt vant til med Contour RollerMouse.
 
Banebrytende teknologi sørger for optimal effektivitet
Contour RollerMouse Red Wireless gjør deg mer produktiv – med samme prisvinnende aluminiumsoverflate, banebrytende teknologi, avanserte rullestav og syv sentralt plasserte knapper, som du vil kjenne igjen fra RollerMouse Red.
 
Innebygget presisjon
Rullestaven plukker helt nøyaktig opp både større bevegelser og mikrobevegelser, slik at du kan jobbe komfortabelt og flytte musepekeren i akkurat det tempoet som passer for deg. Slik oppnår du optimal effektivitet og presisjon.
 
Full kontroll
Overflaten og den store rullestaven gir deg bedre kontroll over musepekeren og reduserer belastningen på hånd, arm og skulder. I tillegg er det mekaniske museklikket erstattet med et elektronisk klikk, for å unngå unødvendig belastning og redusere risikoen for museskader og smerter.
 
Rollermouse DNA
RollerMouse er sentralt plassert foran tastaturet, slik at du slipper å strekke deg etter musen. Det gjør at belastning på nakke, skuldre, albue og håndledd reduseres. Du får et optimalt arbeidsområde, som korrigerer arbeidsstillingen din og forebygger skader. Bruk håndleddstøtten, lær deg å bruke begge hender og varier arbeidsstillingen for å unngå ensidig belastning. Helt enkelt en bedre måte å jobbe på.

Enkel å ta i bruk
RollerMouse er klar til bruk når du tar den ut av esken. Koble til datamusen, og du vil straks merke alle fordelene du får ved å bruke en sentrert, ergonomisk mus. Ønsker du å endre de forhåndsinnstilte knappefunksjonene, er dette mulig ved å laste ned en driver fra Contours hjemmeside.
 

 Last ned produktark

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 10 x 41 x 2.3 cm
Vikt 820 gram