Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Nye versjoner av Philips SpeechExec Basic / Pro / Enterprise

Nye versjoner av Philips SpeechExec Basic / Pro / Enterprise

Programvaren SpeechExec Basic, SpeechExec Pro og SpeechExec Enterprise er Philips-programvare for en veldig effektiv dikterings- og transkripsjonsprosess.

Programvaren, som fullt ut støtter Philips fotpedaler, SpeechMike-mikrofoner, taleopptakere, SpeechOne-headsettet og den Android-baserte diktafonen SpeechAir, har nå kommet i en helt ny versjon - versjon 11.5.

En av de store nyhetene er at all SpeechExec-programvare nå selges på abonnementsbasis, som har en rekke fordeler, inkludert:

Programmet er alltid oppdatert. Når du abonnerer, kan du alltid få tilgang til de siste oppdateringene. Du kan enkelt aktivere "automatisk oppdatering" i programvaren, og deretter vil oppdateringene skje automatisk.

Kompatibel med IT-miljøet. Vanlige SpeechExec-oppdateringer sikrer full kompatibilitet med de siste Windows-oppdateringene.

Samme versjon på alle SpeechExec-installasjoner. Abonnementsmodellen til SpeechExec sikrer at alle datamaskiner har den samme versjonen av SpeechExec installert.

Bruk lisensen på flere datamaskiner. Du kan nå bruke SpeechExec-lisensen på flere forskjellige datamaskiner (men ikke samtidig), slik at du enkelt kan velge å jobbe fra datamaskinen du ønsker for øyeblikket.

Ingen fare for å miste lisensen. Lisensen din er nå koblet til din e-postadresse. Dette gjør det mulig å lette lisensen på nytt hvis datamaskinen krasjer eller blir stjålet.

Kostnadseffektiv lisensiering. Med et abonnement vil det ikke være noen overraskelser på kostnadene - alle oppdateringer og nye funksjoner er inkludert i prisen.

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om fordelene med det nye lisensskjemaet og de forskjellige versjonene.