Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Innbyttekampanje på Philips-maskinvare

Innbyttekampanje på Philips-maskinvare

Nå er det det perfekte tidspunktet å oppgradere dine diktafoner med produkter fra Philips. Philips SpeechMike Premium og Philips Digital Pocket Memo er perfekt integrert for lydfildiktering og talegjenkjenning. De fungerer også utmerket med 100% webbaserte applikasjoner (f.eks. Philips SpeechLive) og gir deg friheten du trenger for å jobbe hvor som helst, når som helst.

For å unngå driftsstans og feilsøking, er det viktig å holde systemmiljøet oppdatert med enheter som offisielt støttes av produsenten. Som markedsleder innen diktering er Philips det klare valget når det gjelder pålitelige og kompatible enheter.

Frem til 30. juni 2023 kan du kjøpe nye enheter fra Philips SpeechMike Premium-serien og Philips Digital Pocket Memo-serien til virkelig gunstige priser ved å bytte inn din gamle enhet fra Philips eller en annen produsent. Ved kjøp av Philips SpeechMike Premium får du en rabatt på 400 kroner, og ved kjøp av Philips Digital Pocket Memo får du en rabatt på 500 kroner. Prisene inkluderer moms og gjelder bare våre ordinære priser.

Bytteenhetene må sendes til oss for at rabatten kan utnyttes.