Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Philips SpeechLive API

Philips SpeechLive API

SpeechLive API er ikke bare en tilleggstjeneste – det er en game changer for alle som håndterer diktering og transkribering. Forestill deg muligheten til å integrere SpeechLive's kraftfulle funksjoner direkte i ditt eget system. Du kan automatisere arbeidsflyter, noe som reduserer manuell inngripen og sparer verdifull tid.

Med SpeechLive API kan du ta full kontroll over dine dikteringer: opprette, lese, oppdatere og slette. Men det stopper ikke der. Du kan også håndtere brukere og team, tildele spesifikke roller og rettigheter, og sikre at riktig person har de riktige verktøyene for jobben. Og for å gjøre det enda mer effektivt støtter SpeechLive API vedlegg som transkripsjoner, bilder og videoklipp, noe som gjør det mulig å ha alt samlet på ett sted.

Alt dette er mulig takket være Philips SpeechLive, en toppmoderne skybasert plattform designet for å gjøre diktering og transkribering så enkelt og sikkert som mulig. Så enten du jobber på en IT-avdeling som ønsker å utvikle dine interne verktøy, eller en utvikler som ønsker å tilby kundene dine noe ekstra, kan SpeechLive API være svaret.

Velkommen til å kontakte oss på speechlive@dikteringsbutikken.no for mer informasjon.