Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Alle blogginlägg

Senaste nytt

Dragon talegjenkjenning - nå i SpeechLive

Philips SpeechLive er en skybasert løsning som muliggjør diktering og transkripsjon av tale til tekst, noe som gjør den til et praktisk verktøy for profesjonelle brukere som trenger å konvertere sine innspilte stemmer til skriftlig form effektivt. Brukere kan ta opp sine dikteringer hvor som helst, direkte via sin smarttelefon eller en digital diktafon, og laste dem opp til SpeechLive-systemet. Derfra kan opptakene enten transkriberes automatisk av systemets tale-til-tekst-funksjoner eller sendes videre til en transkriberer.

Den største fordelen med Philips SpeechLive er dens fleksibilitet og tilgjengelighet. Siden det er skybasert, kan brukere og deres autoriserte transkriberere få tilgang til opptakene fra hvilken som helst internett-tilkoblet enhet, noe som letter et sømløst arbeidsflyt for både opptak og transkripsjon av dikteringer. Tjenesten tilbyr også sikker lagring og sikkerhetskopiering av opptak i skyen, noe som sikrer at viktig informasjon forblir tilgjengelig og beskyttet.

Philips SpeechLive tilpasser seg godt til ulike profesjonelle felt, som jus, helsevesen, og forskning, der nøyaktig og rask dokumentasjon er avgjørende. Det er også nyttig for bedrifter og organisasjoner som ser effektivitetsforbedringer ved å redusere tiden og ressursene som kreves for tradisjonell dokumenthåndtering.


Nå med forbedret talegjenkjenningsteknologi

Vi er nå glade for å kunne kunngjøre at det velkjente talegjenkjenningsprogrammet Dragon Professional Anywhere er integrert med Philips SpeechLive, noe som åpner opp for nye muligheter til å effektivisere arbeidsprosessen din.

Med Dragon Professional Anywhere innenfor SpeechLive kan du enkelt konvertere dine lydfiler til tekst eller bruke den banebrytende teknologien for å diktere direkte i hvilket som helst Windows-program. Denne skybaserte løsningen gir deg evnen til raskt å transformere tale til tekst, enten du jobber med lydfilsdiktater via Philips SpeechLive eller gjennom sanntidsdiktering.

Dragon Professional Anywhere støtter effektiv opprettelse av dokumenter, rapporter, og e-post, alt gjennom enkel stemmestyring. Denne teknologien reduserer tiden som kreves for å fullføre skriftlige oppgaver og tilpasser seg til din stemme og ditt unike språkbruk for å sikre optimal nøyaktighet.

Dragon Professional Anywhere for SpeechLive er utviklet for å tilby overlegen talegjenkjenning med støtte for et bredt spekter av språk, inkludert svensk, norsk, engelsk (UK), tysk, fransk, og nederlandsk. Med denne teknologien kan profesjonelle raskt og enkelt dokumentere møtenotater og andre viktige detaljer med en nøyaktighet på opptil 99% - en hastighet som er tre ganger raskere enn tradisjonell skriving.

Denne tjenesten er ikke bare kraftig, men også enkel å installere, vedlikeholde, og skalere opp, noe som reduserer arbeidsbelastningen for IT-personell og gjør det enkelt for brukere å komme i gang. I tillegg garanteres høy sikkerhet med 256-bits kryptering og en robust skyinfrastruktur med en oppetid på 99,5%.

Uansett om du er interessert i å forbedre produktiviteten din, sikre høyere nøyaktighet i dokumentene dine, eller bare søker en mer tilpasningsdyktig løsning for talegjenkjenning, tilbyr Dragon Professional Anywhere i Philips SpeechLive en løsning som kan revolusjonere måten du jobber på.

Ønsker du mer informasjon? Velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og en gratis demoperiode.

-----------------------------

Med introduksjonen av Dragon Professional Anywhere for SpeechLive i vårt utvalg, utvider vi nå våre tilbud innen talegjenkjenning betydelig. Dette trinnet muliggjør for oss å enda bedre levere løsninger som matcher de unike behovene til våre kunder, uavhengig av deres bransje eller størrelsen på deres organisasjon.

Dragon Professional Anywhere for Philips SpeechLive

Dragon Professional Anywhere, et nytt tillegg til Philips SpeechLive, er ikke bare en skybasert talegjenkjenningstjeneste av toppklasse; den gir brukerne muligheten til å utvide vokabularet med enkelte ord og uttrykk. Dens evne til å lære og tilpasse seg etter brukerens stemme og behov garanterer en sømløs og effektiv opplevelse.


Philips SpeechLive talegjenkjenningspakke

For de som søker en mer generell løsning, tilbyr vi Philips SpeechLive talegjenkjenningspakke. Denne løsningen er perfekt for de som trenger pålitelig og enkel tale-til-tekst-konvertering over et bredt spekter av språk. Selv om den ikke tillater utvidet vokabular, leverer den høykvalitets transkripsjon for standardbruk, noe som gjør den til et utmerket utgangspunkt for små til mellomstore bedrifter som ønsker å utforske talegjenkjenningsteknologi.


SpeechCom Dictation

Til slutt står SpeechCom Dictation, som er vår egenutviklede programvare. Det er en plattform som er fullstendig tilpassbar og drives på sikre Microsoft Azure-servere. Denne løsningen er designet for å gi brukerne full kontroll, med muligheten til å diktere i hvilket som helst Windows-program eller konvertere lydfiler til tekst. Dens omfattende tilpasningsmuligheter gjør det til det perfekte valget for organisasjoner som krever skreddersydde løsninger for å møte spesifikke behov. Her finnes også bransjespesifikke vokabularer (som f.eks. medisin) som tilpasses etter din dikteringsmåte og terminologien du bruker - det er også mulig å lage helt unike vokabularer spesielt for deg.


Utforsk potensialet med taleteknologi for å optimalisere arbeidsprosessene dine, frigjøre verdifull tid for å kunne vie deg til de aspektene av virksomheten din som virkelig gjør en forskjell.

Uansett dine krav og ønsker, så hjelper vi deg gjerne med å finne den beste talegjenkjenningsløsningen for din situasjon og dine behov.

Velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og for en videre diskusjon.

2024-04-10
SpeechLive Desktop App - nå for Mac

SpeechLive Desktop App er nå også tilgjengelig for macOS.

Med SpeechLive Desktop App kan du ved hjelp av talegjenkjenning diktere direkte inn i hvilket som helst program, og det du sier blir automatisk omgjort til tekst.

Du kan også laste opp lydfiler fra din diktafon for enten å la talegjenkjenning konvertere lydfilen til tekst, eller til din sekretær for manuell transkribering.

Vil du prøve SpeechLive gratis i 14 dager? Velkommen til å kontakte oss, så setter vi opp en testkonto for deg! Du finner mer informasjon om SpeechLive på www.dikteringsbutikken.no/speechlive.

2024-01-22
God Jul og Godt Nytt År

Vi takker våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for det foregående året.

Nå ser vi frem mot 2024 som ser ut til å bli et av de mest begivenhetsrike årene i vår 23-årige historie.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

2023-12-22
Philips SpeechLive API

SpeechLive API er ikke bare en tilleggstjeneste – det er en game changer for alle som håndterer diktering og transkribering. Forestill deg muligheten til å integrere SpeechLive's kraftfulle funksjoner direkte i ditt eget system. Du kan automatisere arbeidsflyter, noe som reduserer manuell inngripen og sparer verdifull tid.

Med SpeechLive API kan du ta full kontroll over dine dikteringer: opprette, lese, oppdatere og slette. Men det stopper ikke der. Du kan også håndtere brukere og team, tildele spesifikke roller og rettigheter, og sikre at riktig person har de riktige verktøyene for jobben. Og for å gjøre det enda mer effektivt støtter SpeechLive API vedlegg som transkripsjoner, bilder og videoklipp, noe som gjør det mulig å ha alt samlet på ett sted.

Alt dette er mulig takket være Philips SpeechLive, en toppmoderne skybasert plattform designet for å gjøre diktering og transkribering så enkelt og sikkert som mulig. Så enten du jobber på en IT-avdeling som ønsker å utvikle dine interne verktøy, eller en utvikler som ønsker å tilby kundene dine noe ekstra, kan SpeechLive API være svaret.

Velkommen til å kontakte oss på speechlive@dikteringsbutikken.no for mer informasjon.

2023-09-19
Philips VoiceTracer DVT1600 - mer enn bare en penn!

Gjør livet ditt enklere. Fang hvert øyeblikk. Skriv mindre, lytt mer.

Diskret opptak: Perfekt for møter, intervjuer, eller bare for å notere tankene dine.

Klar lydkvalitet: Takket være dens 360° mikrofon, gå aldri glipp av et eneste ord!

Enkel å bruke: Start opptaket med et enkelt knappetrykk.

Lagre mer: 32 GB minne for alle dine viktige samtaler.

Bær med deg overalt: Diskret og ergonomisk design, perfekt for å ta med på farten.

I tillegg, med Semblys AI tale-til-tekst programvare, kan du raskt og enkelt konvertere opptakene dine til tekst. Del deretter med kollegaer, familie eller venner med bare ett klikk!

For mer informasjon, besøk www.dikteringsbutikken.no/philips-voicetracer-dvt1600-opptakspenn

2023-08-22
Innbyttekampanje på Philips-maskinvare

Nå er det det perfekte tidspunktet å oppgradere dine diktafoner med produkter fra Philips. Philips SpeechMike Premium og Philips Digital Pocket Memo er perfekt integrert for lydfildiktering og talegjenkjenning. De fungerer også utmerket med 100% webbaserte applikasjoner (f.eks. Philips SpeechLive) og gir deg friheten du trenger for å jobbe hvor som helst, når som helst.

For å unngå driftsstans og feilsøking, er det viktig å holde systemmiljøet oppdatert med enheter som offisielt støttes av produsenten. Som markedsleder innen diktering er Philips det klare valget når det gjelder pålitelige og kompatible enheter.

Frem til 30. juni 2023 kan du kjøpe nye enheter fra Philips SpeechMike Premium-serien og Philips Digital Pocket Memo-serien til virkelig gunstige priser ved å bytte inn din gamle enhet fra Philips eller en annen produsent. Ved kjøp av Philips SpeechMike Premium får du en rabatt på 400 kroner, og ved kjøp av Philips Digital Pocket Memo får du en rabatt på 500 kroner. Prisene inkluderer moms og gjelder bare våre ordinære priser.

Bytteenhetene må sendes til oss for at rabatten kan utnyttes.

2023-04-28
Hvorfor er SaaS bra for diktering?

SaaS er en modell der tredjepartsleverandører utvikler programvare og applikasjoner og gjør dem tilgjengelige på abonnementsbasis for kunder via skyen. Dette gjør det mulig for bedrifter å få tilgang til programvaren 24/7 fra hvor som helst med en internettforbindelse og nettleser.

SaaS har raskt blitt en vanlig metode for å levere mange forretningsapplikasjoner, inkludert kontorproduktivitetsprogramvare, lønns- og regnskapsprogrammer og kundehåndteringsprogramvare. Vi ser også økende bruk av SaaS som det foretrukne alternativet for organisasjoner som ønsker å introdusere dikteringsprogramvare. La oss se på hvorfor dette er tilfelle.


Forkortet implementeringstid

SaaS-applikasjoner er allerede installert og konfigurert i skyen, i motsetning til lokale løsninger som kan ta tid, menneskelige ressurser og penger å sette opp. Dette betyr at brukere kan komme i gang umiddelbart etter å ha registrert seg for en abonnement og enten lastet ned en nettleserutvidelse eller applikasjonen til datamaskinen sin. Fordi programvaren er mer strømlinjeformet, gjør det installasjonen raskere og enklere, og brukerne kan begynne å dra nytte av digital diktering raskere.


Automatiske oppgraderinger

Fordi alt er hostet i skyen, er SaaS-leverandøren ansvarlig for automatisk distribusjon av oppdateringer. Dette betyr at oppgraderinger er enkle og rulles ut til alle brukere samtidig, samtidig som det reduserer arbeidsbyrden på intern IT-personale. Sammenlignet med lokale løsninger, som ofte kan være kostbare og tidkrevende å oppgradere, med IT-team som har ansvar for planlegging, distribusjon og validering av oppgraderinger.


Skalerbarhet

SaaS-løsninger kan enkelt skaleres opp som svar på voksende forretningsbehov eller når flere brukere trenger tilgang til tjenesten ved å legge til programvare, prosessering, båndbredde eller andre tjenester. Kostnaden for å gjøre dette omfatter bare funksjonene som legges til, ikke programvaren eller maskinvaren som trengs for å lette veksten.


Tilgjengelighet

Fordi SaaS-løsninger er hostet i skyen, kan brukere få tilgang til dem på mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner, og gjøre det med relativ letthet uansett hvor de befinner seg. Dette er spesielt viktig med tanke på den økende andelen av fjern- og hybridarbeid hos mange yrkesaktive og den viktige rollen som dikteringsprogram har for å lette arbeidet.


Bedre samarbeid

Økt tilgjengelighet, som beskrevet ovenfor, kan også forbedre samarbeidet fordi brukere kan bruke SaaS-programvare for å enklere få tilgang til og dele informasjon, brainstorme ideer og gjennomgå fremgang i sanntid.

Skybasert diktering tilbyr en rekke betydelige fordeler for yrkesaktive som jobber eksternt, spesielt når det gjelder samarbeid. Det kan muliggjøre deling av dokumenter med andre for oppdatering eller redigering, mens arbeidsversjonene av dokumentene kan nås av den opprinnelige forfatteren og andre på farten for å muliggjøre umiddelbar oppdatering og redigering.


Enklere integrering

SaaS-programvare kan integreres med andre plattformer og systemer ved hjelp av en åpen og dokumentert API-struktur som gjør det enkelt å lenke løsninger. Alternativt tilbyr mange leverandører "skreddersydde" integreringer med de løsningene som deres kunder mest frekvent vil eller trenger å jobbe med.

På dikteringsprogramfronten er det vanlig å kreve integrering med arbeidsflytprogramvare for å automatisere hele dokumentproduksjonssyklusen, fra den initiale stemmeopptaket til endelig godkjenning av dokumentet. Dikteringsprogramvare kreves også ofte for å integrere effektivt med andre viktige forretningsapplikasjoner.


Fordeler med IT-personell

Med maskinvaren eliminert og tredjepartsleverandørene som ansvarlige for utvikling, vedlikehold, hosting og oppdatering av programvare, samt sikkerhet og katastrofeberedskap, betyr resultatet at onsite IT-team er frie til å fokusere på andre mer strategiske oppgaver, eller det kan være at færre IT-ansatte trengs.

Interessant nok fant en Mint Jutras Enterprise Solution Study at bare 31% av bedriftene som hadde gått over til SaaS faktisk hadde redusert antall ansatte i sin IT-funksjon. Flertallet (69%) hadde omplassert personale strategisk, noe som gir mer mulighet for disse ansatte å legge til større verdi.


Automatisk datatilbakeføring

En SaaS-leverandør vil vanligvis håndtere alle backup- og datasikkerhetsprosesser. Den faktiske servicenivået kan variere fra enkel datalagring til full failover som overfører alle funksjoner til gjenopprettingsprogrammet til nødvendige reparasjoner er gjort. Dette kan spille en viktig rolle for forretningskontinuitet, der målet er å muliggjøre for organisasjonen din å raskt komme seg fra betydelige teknologirelaterte problemer med minimal forstyrrelse og gå tilbake til "business as usual" så raskt som mulig.


Forbedret datasikkerhet

Fordi deres forretning er teknologi, fokuserer skytjenesteleverandører vanligvis mer på sikkerhets- og styringsproblemer enn organisasjoner i andre sektorer. De har systemer på plass som raskere oppdager potensielle innbrudd og som raskt kan begrense omfanget av en inngående angrep. Dette har resultert i større tillit blant brukere av digital diktering til evnen til skybaserte leverandører til å tilby høye nivåer av sikkerhet som er i stand til å beskytte sensitive klientdata mot datainnbrudd eller andre cybertrusler.


Kostnadsbesparelser

Sist, men absolutt ikke minst, finnes det økonomiske fordeler - både når det gjelder kostnadsbesparelser og budsjettsikkerhet. På kostnadsbesparelsessiden er SaaS abonnementsbasert og har ingen forhåndsbetalte lisensavgifter, noe som resulterer i lavere initielle kostnader. Dessuten håndterer SaaS-leverandøren IT-infrastrukturen som kjører programvaren, noe som reduserer kostnadene for hardware- og programvarekjøp. Videre kan alle krav til vekst når det gjelder antall brukere som støttes, osv., enkelt håndteres ved å øke etterspørselen etter tjenester i SaaS-miljøet, i stedet for å måtte forlenge eller kjøpe en ny programvarelisens.

Når det gjelder forutsigbarhet, er den enkle abonnementsavgiften en driftskostnad (OpEx) som vanligvis inkluderer alle oppdateringer og oppgraderinger, som dermed hjelper fra et budsjettmessig perspektiv å holde økonomiske prognoser stabile og forutsigbare.


Oversettelse fra Philips-bloggen, som finnes her.

Mer informasjon om Philips SaaS-løsning for diktering, Philips SpeechLive, finner du på Dikteringsbutikken. Du kan prøve det uten kostnad i 14 dager.

2023-04-19
Diktering i et hybrid arbeidsmiljø

De siste årene har gjort at vi har funnet nye måter å jobbe effektivt på når vi jobber hjemmefra eller utenfor det tradisjonelle kontoret.

Denne hybride måten å jobbe på har også fremmet utviklingen av dikterings- og taleteknologiske løsninger, med funksjoner som skylagring, mobilitet og fleksibilitet når bl.a. gjelder valg av dikteringsenhet. Dette resulterer i sikkert og effektivt samarbeid mellom team – uavhengig av hvor de befinner seg.

Gitt dagens virkelighet er en hybrid arbeidsplass en trend som er kommet for å bli, og bedrifter bør kunne tilby ansatte plattformer og verktøy som lar dem forbli dyktige i det de gjør.

Philips har laget en e-bok som beskriver hvordan profesjonelle verktøy og løsninger for diktering og taleteknologi kan få hvert teammedlem til å jobbe effektivt og samtidig opprettholde sikkerhetsstandarder.

Du kan laste ned e-boken gratis direkte fra Philips.

2023-03-09
Philips SpeechLive – nå også for Apple Watch

Philips SpeechLive er nå også tilgjengelig som app for Apple Watch. Veldig praktisk hvis du f.eks. er på farten og trenger å diktere en kortere diktat.

Appen for Apple Watch blir tilgjengelig hvis du bruker versjon 1.14.0 av SpeechLive-appen for iPhone.

2023-02-07
Den kraftige stemmen

Stemmen kan brukes til så mye mer enn å kommunisere med mennesker; det er et kraftig hverdagsverktøy når det brukes fornuftig kombinert med de riktige løsningene – og kan spare tid for alle som bruker det.

Når det gjelder advokater er det av største betydning å enkelt kunne notere tidsbruken i forhandlinger, med klienter, i retten og å optimalisere viktige oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Det er her det er mulig å bruke kraften i stemmen din med både tradisjonell diktering og talegjenkjenning for å oppnå ønsket resultat.

Philips dokument som beskriver hvordan advokater kan dra nytte av taleteknologi finner du her, men det er mange flere bransjer som også kan oppnå store effektivitetsgevinster – kontakt oss gjerne for videre diskusjon!

2023-01-17
God Jul og Godt Nytt år

Vi takker alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for året som har gått og ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

I stedet for julegaver har vi valgt å gi et bidrag til Cancerfonden i Sverige.

2022-12-20
Talegjenkjenning forenkler arbeidet

I vårt forsøk på å bruke talegjenkjenning for å gjøre det daglige arbeidet enklere for våre kunder, har vi en rekke ulike løsninger vi kan tilby.

En av løsningene er Philips SpeechLive desktop-app. Med den kan du diktere direkte inn i de fleste Windows-programmer, og den støtter flere funksjoner i Philips SpeechLive.

Vil du teste? Kontakt oss så avtaler vi en gratis evalueringsperiode for deg. Hvis du vil lese litt mer, er tilleggsinformasjon om talegjenkjenning i Philips SpeechLive tilgjengelig her.

2022-12-16
Ny versjon av Philips SpeechExec

Philips' populære dikterings- og transkripsjonsprogramvare - SpeechExec Pro Dictate og SpeechExec Pro Transcribe er nå tilgjengelig i nye versjoner - versjon 11.8.

Programvaren skal informere om den nye versjonen og gjøre det mulig å laste den ned der. Hvis ikke, kontakt oss så hjelper vi gjerne.

Nyheter i den nye versjonen inkluderer:
• Forbedret veiledning ved tilkobling til Philips SpeechLive.
• Oppdatering av intern database.
• Andre forbedringer og feilrettinger.

Hvis du ikke allerede bruker SpeechExec-programvaren - vennligst kontakt oss, så ordner vi en gratis prøveversjon for deg.

2022-12-07
Ny app til Philips VoiceTracer

Styr din Philips VoiceTracer-diktafon med din smarttelefon, også på avstand. Appen gjør det mye enklare og bekvemme å ta opp ljud i föreläsningar, møter eller musikk. Du kan plassere dine diktafoner i rommet i nærheten av lydkilden, sette deg lengre bak i rommet og fortsatt kontrollere og justera opptakene som er komfortable og uten andre. Du kan pause og starte om opptak når det trengs og markere viktige avsnitt i opptak.

Overfør dine opptak direkte fra din Philips VoiceTracer-diktafon til din smarttelefon via Wi-Fi for oppspilling og dela dem direkte med venner og familie direkte fra appen.

I de nyeste versjonene av appen er det støtte for iOS 16 og Android 13. Du kan finne mer informasjon og laste ned appene fra App Store og Google Play.

Mer informasjon om de modeller som støtter appen finner du her::
Philips VoiceTracer DVT4110
Philips VoiceTracer DVT6110
Philips VoiceTracer DVT7110
Philips VoiceTracer DVT8110

2022-11-29
Test SpeechLive talegjenkjenning

Nå kan du som bruker Philips SpeechLive, men ennå ikke har talegjenkjenningsfunksjonen, teste den gratis.

På alle eksisterende SpeechLive-kontoer som ikke bruker talegjenkjenning, har Philips nå aktivert 200 gratis talegjenkjenningsminutter.


Fordelene ved å bruke talegjenkjenning i forbindelse med SpeechLive er flere, inkludert:

- Bruk talegjenkjenning direkte på smarttelefonen i SpeechLive-appen.

- Dikter e-poster og korrespondanse direkte i andre programmer med SpeechLive Desktop App.

- Dikter teksten din i SpeechLive-arbeidsflyten via nettleseren og få diktatet ditt konvertert til tekst mens du lagrer lydfilen med diktatet ditt.

- Send diktatet som lydfil umiddelbart etter opptak.


Les mer om SpeechLive talegjenkjenningspakken eller kontakt oss for mer informasjon.

2022-11-15
Kampanjepris på Philips DVT1150

Nå har vi kampanjepris for Philips VoiceTracer DVT1150 (originalpris 649 kr, nå 449 kr).

Dette er den perfekte stemmeopptakeren for å ta opp notater, ideer og tanker mens du er på farten. Takket være muligheten for å koble taleopptakeren til datamaskinen kan du enkelt distribuere lydfilene dine.

Du finner mer informasjon om opptakeren på https://www.dikteringsbutikken.no/philips-voicetracer-dvt1150-diktafon og kampanjen gjelder så lenge beholdningen rekker, men senest til kl. 2022-12-31.

2022-10-28
Nye produkter fra Contour Design

Sammenlignet med tidligere RollerMouse-produkter fra Contour Design, har RollerMouse Pro en lettere, åpen design samtidig som den beholder de kjente egenskapene. Med RollerMouse Pro kan du style musen etter dine personlige preferanser med de nye håndleddsstøttealternativene.

SliderMouse Pro er en revolusjonerende datamus som garantert vil endre måten du bruker datamaskinen på. Den brede glidestangen har et komfortabelt grep som gjør det enkelt og behagelig å bruke, de avanserte sensorene og tilpassbare knappene optimerer ytelsen.

Du finner alle produktene fra Contour Design på www.dikteringsbutikken.no/contour-design.

2022-10-26
Philips SpeechLive - nå med bedre talegjenkjenning

Philips har nå oppgradert sin talegjenkjenningsfunksjon i Philips SpeechLive dikteringstjeneste, med en betydelig forbedring i talegjenkjenningskvaliteten som resultat.

I tillegg til det er prisen kraftig nedsatt for talegjenkjenningskomponenten (til 2022-12-31). Vanlig pris: 3849 kr / år, nå 2100 kr / år.

For mer informasjon om talegjenkjenning i Philips SpeechLive, besøk https://www.dikteringsbutikken.no/philips-speechlive-talegjenkjenningspakke-12-man eller kontakt oss. Du vet at du kan teste Philips SpeechLive i 14 dager helt gratis uten noen som helst forpliktelser?

2022-10-21
8 knapper for en bedre arbeidsflyt

Mousetrapper Prime er en ergonomisk museløsning som hjelper deg å jobbe sentrert og unngå smerter i nakke, skulder og arm. Du jobber enkelt trådløst via Bluetooth – foretrekker du å bruke en USB-kabel for tilkobling kan du selvfølgelig gjøre det. Tilpass de 8 programmerbare knappene til det som passer deg, slik at arbeidet ditt blir mer effektivt. Håndstøtten kan skiftes og er også desinfiserbar, perfekt hvis den brukes av flere personer.

For mer informasjon om Mousetrapper Prime, vennligst besøk https://www.dikteringsbutikken.no/mousetrapper-prime-bt eller kontakt oss.

2022-10-19
Philips SpeechMike 25 år

Philips mikrofon, SpeechMike, fyller 25 år i år.

Den er veldig populær, ikke minst for diktering i helsevesenet der den er den foretrukne mikrofonen for både digital lydfildiktering og talegjenkjenning.

Mikrofonen finnes i flere ulike modeller (både kablet og trådløs) og alle modeller er tilgjengelig på www.dikteringsbutikken.no/speechmike.

2022-10-14
SpeechLive støtter Single-Sign-On

Nå støtter Philips SpeechLive Single-Sign-On-funksjonalitet, som gjør at SpeechLive-brukere kan logge på SpeechLive med Microsoft-kontoen sin.

Single-Sign-On har bl.a. følgende fordeler:
- Enkelt å logge på flere programmer og skyapplikasjoner med samme påloggingsdetaljer.
- Har du automatisk pålogging kan du begynne å jobbe umiddelbart.
- Brukere som trenger separate passord for hver applikasjon har en tendens til å bruke lignende og enkle passord. Et enkelt sterkt passord administrert for alle applikasjoner øker sikkerheten.
- Behovet for tilbakestilling av passord reduseres når det kun er ett passord å huske.

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om SpeechLive Single-Sign-On og selvfølgelig også hvis du har generelle spørsmål angående SpeechLive.

2022-10-07
SpeechLive fungerer nå med Microsoft Edge

Nå har Philips SpeechLive, Philips skybaserte dikteringsløsning, også støtte for Microsoft Edge-nettleseren i Windows.

Siden før har SpeechLive også støtte for siste versjon av nettleseren Google Chrome (gjelder både Windows og Mac).

2022-09-29
Ny firmware 3.76 for SpeechMike

Denne versjonen er utviklet på grunn av:
• I noen miljøer aksepteres ikke standard samplingsfrekvens på 22050 Hz for SpeechMike og må endres til en samplingsfrekvens på 44100 Hz.
• Fra og med v4.6 av Philips SpeechControl (PDCC)-programvaren er en samplingsfrekvensbryter inkludert for å kunne endre samplingsfrekvensen.
• Denne fastvareversjonen støtter nå den nye SpeechControl 4.6-programvaren og muliggjør bytte av samplingsfrekvens selv under RECORD- eller PLAY-modus.

Kan brukes til:
• Philips SpeechMike 3 (LFH3200/01)
• Philips SpeechMike Premium (LFH35xx/LFH36xx-serien)
• Philips SpeechMike Premium Touch (SMP37xx/SMP38xx-serien)

Merk:
En lignende fastvareendring er ikke nødvendig for SpeechMike Premium Air (SMP4000-serien) og SpeechOne (PSM6000-serien), siden de allerede opererer med en samplingshastighet på 44100 Hz.

Denne firmware kan lastes ned direkte fra Philips nettside.

2022-09-22
Hvordan bruke talegjenkjenning med Philips SpeechLive?

Philips SpeechLive er en skybasert dikteringsløsning som kan brukes med både sekretær- og talegjenkjenning.

Talegjenkjenningsfunksjonen kan brukes på tre forskjellige måter:
- Dikter direkte inn i ønsket applikasjon i Windows med Philips SpeechLive Desktop App.
- Dikter på en smarttelefon med Philips SpeechLive-appen (tilgjengelig for både iOS og Android).
- Dikter i nettleseren på en datamaskin.

Denne videoen viser veldig informativt hvordan dette fungerer.

Vil du prøve selv? Velkommen til å kontakte oss for en 14 dagers gratis evalueringsperiode.

2022-05-31
Ny firmware for Philips Digital Pocket Memo

Philips har lansert en ny firmware for DPM-seriens diktafoner.

Den siste versjonen er 2.22 og inneholder følgende nyheter:
- Løsning på problemer når du sjekker SpeechExec-programvaren med en PocketMemo-opptaker. Opptakeren i SpeechExec Pro / SpeechExec Enterprise svarte ikke på opptakerens knapper hvis "Setup"-knappen hadde blitt presset før.

Denne firmware gjelder for alle modeller i følgende serier; DPM8000, DPM7000 og DPM6000 og kan lastes ned fra Philips.

2022-05-12
Ny versjon av Philips SpeechExec-programvaren

Philips populære programvare for diktering og transkripsjon - SpeechExec Pro Dictate og SpeechExec Pro Transcribe er nå tilgjengelig i nye versjoner - versjon 11.7.

Programvaren skal informere om den nye versjonen og gjøre det mulig å laste den ned. Hvis ikke, ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg.


Nyheter i den nye versjonen inkluderer:
• Datoen som angir når diktatfilen er opprettet, endres ikke til datoen da sekretæren transkriberer den.
• Det er mulig å slette diktater i SpeechLive-køen som har mislyktes på grunn av feilmeldingen "FileNotFoundException".
• Generelle feilrettinger angående e-postfunksjonen SMTP / POP3.

2022-04-25
Ny SpeechMike firmware 3.75

Philips har nå en ny firmware (ver 3.75) for modellene:
- SpeechMike 3 LFH3200 / 01
- SpeechMike Premium LFH35xx / LFH36xx
- SpeechMike Premium Touch SMP37xx / SMP38xx

Følgende er nytt i denne firmware:
- Rettet et problem der en SpeechMike (som er i keyboard mode) lar mikrofonen være av når den er satt til standardverdiene for HID-tilbakestillingsfunksjonen.
- Rettet en feil der en SpeechMike (som er i keyboard mode eller browser mode) bytter til en feil lydsamplingsfrekvens hvis den er satt til standardverdiene for HID-tilbakestillingsfunksjonen.

2022-01-19
God Jul og Godt Nytt år

Nok et år går mot slutten og vi vil takke våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for dette året og samtidig ønske en god jul og et godt nytt år!

I stedet for å gi kunder og ansatte julegaver, har vi valgt å igjen gi et bidrag til Cancerfonden.

2021-12-22
Nye SpeechLive-apper for iOS (1.6.1) og Android (1.4.1)

Philips har nå lansert nye SpeechLive-apper for både iOS og Android.

En mye etterlengtet nyhet er at den som nå dikterer direkte i appen for hvert diktat kan velge hvem av sekretærene som skal transkribere diktatet.

For mer informasjon om Philips SpeechLive, besøk www.dikteringsbutikken.no/philips-speechlive.

2021-12-14
Vi ønsker deg en hyggelig sommer

Vi ønsker våre kunder, leverandører og partnere en riktig fin sommer og takker for første halvdel av 2021.

Vi har åpent som vanlig hele sommeren, så hvis du ønsker å bestille noe eller har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

2021-07-20
Philips SpeechLive - nå med nye talegjenkjenningsfunksjoner

Philips SpeechLive kan nå tilby en talegjenkjenningspakke som lar deg på alle enhetene dine der du bruker SpeechLive - for å få dikteringen til tekst ved hjelp av talegjenkjenning. Talegjenkjenning har et vokabular med generell terminologi og støtte for 22 forskjellige språk.

SpeechLive web-app
Når du er logget på SpeechLive-kontoen din via nettleseren, kan du velge å diktere med talegjenkjenning i sanntid (dvs. slik at du ser teksten direkte - det vil også være en lydfil), eller du kan diktere til en lydfil (alternativt laste opp en lydfil fra en diktafon) og deretter konvertere den til tekstgjenkjent tekst.


SpeechLive mobile app iOS & Android
Med SpeechLives app for iOS og Android er det nå mulig å bruke talegjenkjenning i sanntid, og teksten kommer direkte i appen. Du kan også diktere en lydfil og deretter la SpeechLive konvertere lydfilen til tekst etterpå.


SpeechLive desktop app Windows
SpeechLive desktop app gjør det mulig å diktere i hvilken som helst programvare som har et tekstfelt, og teksten kommer direkte der markøren er plassert. Dette gjør det mulig å bruke talegjenkjenning utenfor SpeechLive (du kan for eksempel diktere direkte i Word eller Outlook).

SpeechExec Pro
SpeechExec Pro er Philips Windows-programvare for innspilling og transkribering av lydfiler. Fra denne programvaren er det mulig å konvertere en diktert lydfil til tekst ved hjelp av talegjenkjenningen fra Philips SpeechLive. Merk at SpeechExec Pro-programvaren krever en egen lisens.

Voice recorder app iOS & Android
Dette er Philips dikteringsapp som også støtter andre løsninger enn SpeechLive. Med dette kan du diktere på en lydfil og deretter få lydfilen til tekst etterpå. Hvis du bare bruker SpeechLive og ingen andre Philips-løsninger som denne appen støtter, anbefaler vi at du bruker SpeechLive-mobilappen iOS og Android i stedet.


For å kunne bruke Philips SpeechLive talegjenkjenningspakke, trenger du et Philips SpeechLive Advanced Business Package-abonnement.

Velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon og demonstrasjon. Du kan også prøve alt gratis i 14 dager.

2021-06-13
Tre vanliga myter om Philips SpeechLive

Philips SpeechLive är Philips dikteringslösning där du har en mycket stor valfrihet; du kan diktera i din smartphone, i en diktafon, i en SpeechMike-mikrofon eller ett SpeechOne-headset.

Ibland finns det en oro och skepsis till molnet och hur säkra molnapplikationer är. Vi ska därför reda ut tre vanliga myter om Philips SpeechLive.


Myt nummer 1: "All information lagras hela tiden"
Verklighet: Philips SpeechLive lagrar personlig information för inloggnings- och faktureringsändamål och hanterar ljudfiler och textdokument.
Baserat på egna inställningar och policies som ert företag har, kan inspelningar raderas när som helst eller laddas ner automatiskt eller manuellt efter en viss tidsperiod.
Det är alltid användaren som bestämmer vad som ska lagras och vad som inte ska lagras.


Myt nummer 2: "Information lagras i olika regioner"
Verklighet: Philips arbetar med flera datacenter över hela världen för att lagra information så lokalt som möjligt och för att uppfylla olika lagar. Var informationen lagras beror på var kunden befinner sig. I USA, Kanada och Australien lagras information lokalt på Microsoft Azure-servrar. I Europa lagras kundinformation inom EU på servrar med mycket hög säkerhet hos Kapsch BusinessCom i Österrike.
I enlighet med GDPR lagras kundinformation i det område där kunden befinner sig.

Myt nummer 3: "Läckor uppstår vid dataöverföring"
Verklighet: Vid dataöverföring till och från Philips SpeechLive finns en tre-stegs krypteringsfunktion:
1. Kryptering sker vid inspelning på en professionell diktafon eller i Philips dikteringsapp.
2. Kryptering sker sedan igen när ljudfilen skickas till molnet.
3. Slutligen sker kryptering återigen då ljudfilen lagras på molnservern.
Philips är medvetna om att ingen dataöverföring är 100% säker. Men eftersom de tar säkerheten på största allvar har de alltid strävat efter att följa de högsta säkerhetsstandarderna från den dag då Philips SpeechLive först lanserades.


Vill du prova Philips SpeechLive kostnadsfritt i 30 dagar eller har du några frågor? Välkommen att ta kontakt med oss på info@dikteringsbutikken.no eller telefon 23 96 81 00 så hjälper vi dig!

2021-04-19
Ny versjon av SpeechCom Dictation, ver 2.0.0.17

En ny versjon av vårt eget utviklede system, SpeechCom Dictation, er nå tilgjengelig for brukerne våre.

Nyhetene i denne versjonen er:
• Løst et problem der tegnsetting ikke fikk riktig plassering i teksten i noen tilfeller.
• Forbedret funksjonalitet for kommandoer 'slett' og 'slett ord' når de brukes i Microsoft Word og Microsoft Outlook.

Oppdateringen installeres automatisk neste gang SpeechCom Dictation startes. Ta kontakt hvis dette ikke skjer.

Funksjonene i SpeechCom Dictation er fullt utviklet etter våre kunders ønsker, både når det gjelder ordforråd og funksjonalitet. Takket være at vi eier koden selv, har vi store muligheter til å lage veldig kundespesifikke løsninger.

Vil du også rasjonalisere arbeidet ditt ved å bruke talegjenkjenning? Velkommen til å kontakte oss på info@dikteringsbutiken.se eller tlf 23 96 81 00 for mer informasjon.

2021-04-05
Nytt samarbeid med PostNord

Målet vårt har alltid vært å tilby raske leveranser til våre kunder.

Gjennom vårt nye samarbeid med PostNord kan vi forbedre leveransene for både selskaper og privatpersoner ytterligere.

For noen forsendelser som sendes direkte fra leverandørene våre, kan det hende at levering skjer med et annet selskap. Dette skal imidlertid ikke påvirke leveringshastigheten eller kvaliteten. 

2021-02-15
God Jul og Godt Nytt År

Vi takker våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for dette året og ønsker en God Jul og et Godt Nytt År!

I stedet for julegaver og julekort, har vi gjort som tidligere år og valgt å gi et bidrag til den svenske Cancerfonden.

2020-12-21
SpeechCom 20 år | Philips SpeechLive 50% rabatt

Det er nå 20 år siden vi startet opp SpeechCom Systemutveckling AB som er morselskapet til SpeechCom Norge.

Det har vært en fantastisk og lærerik reise med en rekke interessante oppdrag, og vi vil takke våre kunder, leverandører og partnere - uten deg hadde dette ikke vært mulig.

For å feire dette tilbyr vi diktatløsningen Philips SpeechLive til halve prisen og diktathodesettet Philips SpeechOne PSM6300 til en kraftig nedsatt pris i løpet av september måned.

Nå ser vi frem til de neste 20 årene!

2020-09-01
Vi ønsker deg en hyggelig sommer!

Det har vært mildt sagt annerledes i år, men vi håper fremdeles at du, våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere kan glede deg over en fin og avslappende sommer. Vi ønsker selvfølgelig også å benytte anledningen til å takke for første halvår av 2020.

Vi har åpent hele sommeren, så hvis du vil bestille noe eller har spørsmål, er du som vanlig hjertelig velkommen til å høre fra deg!

2020-06-27
Nå lanserer vi et nytt talegjenkjenningssystem

Nå har vi lansert et nytt talegjenkjenningssystem - SpeechCom Dictation.

Systemet konverterer lett tale til tekst, og teksten kommer i programmet der markøren er plassert.

SpeechCom Dictation er en veldig tilpassbar og fleksibel plattform. Vi har utviklet plattformen selv, noe som betyr at vi relativt enkelt kan tilpasse oss kundenes ønsker.

Systemet støtter de nyeste Philips-mikrofonene og hodetelefonene, og nå tilbyr vi 40% avslag på maskinvaren når du kjøper SpeechCom Dictation (gäller till 2020-04-30).

For mer informasjon, besøk www.speechcomdictation.se eller kontakt oss på telefon 23 96 81 00.

Velkommen til å kontakte oss!

2020-03-19
Nye versjoner av Philips SpeechExec Basic / Pro / Enterprise

Programvaren SpeechExec Basic, SpeechExec Pro og SpeechExec Enterprise er Philips-programvare for en veldig effektiv dikterings- og transkripsjonsprosess.

Programvaren, som fullt ut støtter Philips fotpedaler, SpeechMike-mikrofoner, taleopptakere, SpeechOne-headsettet og den Android-baserte diktafonen SpeechAir, har nå kommet i en helt ny versjon - versjon 11.5.

En av de store nyhetene er at all SpeechExec-programvare nå selges på abonnementsbasis, som har en rekke fordeler, inkludert:

Programmet er alltid oppdatert. Når du abonnerer, kan du alltid få tilgang til de siste oppdateringene. Du kan enkelt aktivere "automatisk oppdatering" i programvaren, og deretter vil oppdateringene skje automatisk.

Kompatibel med IT-miljøet. Vanlige SpeechExec-oppdateringer sikrer full kompatibilitet med de siste Windows-oppdateringene.

Samme versjon på alle SpeechExec-installasjoner. Abonnementsmodellen til SpeechExec sikrer at alle datamaskiner har den samme versjonen av SpeechExec installert.

Bruk lisensen på flere datamaskiner. Du kan nå bruke SpeechExec-lisensen på flere forskjellige datamaskiner (men ikke samtidig), slik at du enkelt kan velge å jobbe fra datamaskinen du ønsker for øyeblikket.

Ingen fare for å miste lisensen. Lisensen din er nå koblet til din e-postadresse. Dette gjør det mulig å lette lisensen på nytt hvis datamaskinen krasjer eller blir stjålet.

Kostnadseffektiv lisensiering. Med et abonnement vil det ikke være noen overraskelser på kostnadene - alle oppdateringer og nye funksjoner er inkludert i prisen.

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om fordelene med det nye lisensskjemaet og de forskjellige versjonene.

2020-02-13
God Jul og Godt Nytt År

Vi takker våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for dette året og ønsker en God Jul og et Godt Nytt År!

I stedet for julegaver og julekort, har vi gjort som tidligere år og valgt å gi et bidrag til den svenske Cancerfonden.


2019-12-24
Mousetrapper med innebygd tastatur

Mousetrapper Alpha er verdens første sentrerte, ergonomiske pekeverktøy med innebygd tastatur i full størrelse. Alpha har til sammen 19 programmerbare knapper og er dermed vår hittil mest dynamiske Mousetrapper.

Nøkkelfunksjoner:
- Ergonomisk musealternativ med innebygd tastatur
- 19 programmerbare knapper for tilpassing til eget behov
- Batteritid ved full lading er opptil 2 måneder
- Styrematte med klikk- og rullefunksjon
- Slank, ergonomisk design
- Bluetooth 4.2

For mer informasjon, besøk Dikteringsbutikken eller ring oss på 23 96 81 00.

2019-11-06
Philips Partner Award 2019

For et par uker siden mottok vi en pris fra vår viktigste partner Philips, denne gangen for den beste "Customer-centric Marketing, blant andre for våre nylig lanserte nettbutikker www.diktingsbutiken.se og www.diktingsbutikken.no.


Vi takker Philips for prisen og et veldig godt samarbeid!

2019-09-30
Philips lanserer nytt modellprogram av VoiceTracer

Philips lanserer nå en ny generasjon av den populære VoiceTracer-serien. 

I VoiceTracer-serien er det en stemmeopptaker for alle - enten du vil spille inn notater, intervjuer, foredrag, musikk, lyd til videoopptak eller møter med flere deltakere.Alle modeller er på lager hos oss på Dikteringsbutikken.
2019-09-05
Spill inn møter med Philips VoiceTracer - nå til en kampanjepris

Philips VoiceTracer DVT8010 är en diktafon med 360-graders innspilling for møter.

Ta opp hvert møte i eksepsjonell lydkvalitet uten å forstyrre bakgrunnsstøy. Bare legg mikrofonen til 360 graders opptak til bordet og begynn å ta opp med fjernkontrollen. Nå spilles alle stemmer uansett hvilken retning de er fra.

Nå til kampanjepris 1795 kr (ord pris 1995 kr) og prisen er gyldig frem till 2019-08-31.

Les mer og bestill på Dikteringsbutikken.

2019-08-05
Ny webshop og nye logo

Vi er veldig glade for at vi nå har lansert vår nye nettbutikk og vår nye logo.

Vi ber deg om å være oppmerksom på at det kan ta noen uker før vi har alt i orden, og hvis det er noen spørsmål, vennligst kontakt oss på telefon 23 96 81 00 eller info@dikteringsbutikken.no.

Nå ønsker vi deg en fin helg!

2019-06-14