Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

RollerMouse Pro Slim kablet kunstskinn
RollerMouse Pro Slim kablet kunstskinn RollerMouse Pro Slim kablet kunstskinn RollerMouse Pro Slim kablet kunstskinn

RollerMouse Pro Slim kablet kunstskinn

  • 3.600 kr

  • 2.880 kr eks. mva
  • Artikkelnr: CDCDRMPRO20110
  • Contour Design artikkelnr: CDRMPRO20110
  • På lager
  • Fri frakt
RollerMouse Pro Slim kablet mørkegrå

Kombinerer design og funksjonalitet for ergonomisk effekt
Ta en proaktiv tilnærming til helsen din på jobben med en sentrert mus som lar deg utføre skrivebordsarbeid komfortabelt og ergonomisk. Med RollerMouse Pro kontrollerer du alt; markørnavigering, programmerbare knapper og et stort rullehjul er alle sentrert rett foran deg. Vi bygde den på denne måten slik at du ikke trenger å strekke, vri og anstrenge deg.

Programmerbare knapper for en tilpasset opplevelse
RollerMouse Pro er den originale sentrerte, ergonomiske datamusen – og den er fortsatt i toppklasse.

Det unike designet holder hånden og håndleddet i en naturlig posisjon, og rullefeltet gjør det mulig å kontrollere markøren nøyaktig uten å måtte flytte hånden frem og tilbake. De innebygde kopier/lim-knappene gjør det enkelt å raskt overføre tekst eller bilder mellom programmer, og de dedikerte forover/tilbake-navigasjonsknappene gjør det enkelt å surfe på nettet.

Plug & Play installasjon
Koble Rollermouse Pro til din PC eller Mac via Bluetooth, USB-mottaker eller kabel avhengig av dine preferanser. RollerMouse Pro passer til både full-størrelse og kompakte tastaturer. Du kan bruke flere skjermer og tilpasse de programmerbare knappene i henhold til favorittsnarveiene dine.

Individuelle behov, individuelle løsninger
Tilpass Rollermouse Pro basert på dine personlige preferanser med de unike magnetiske håndleddsstøttene, slik at du enkelt kan bytte mellom ulike modeller uten å bruke verktøy. Vårt brede utvalg av håndleddstøtter er designet for å støtte dine fysiske behov og stilistiske preferanser. Det er enkelt å endre klikklyd, markørhastighet og klikkmotstand. Finn det som fungerer best for deg.

AGR:
RollerMouse Pro har mottatt den utmerkede AGR-sertifiseringen, som understreker dens ergonomiske fordeler. Sertifiseringen gis kun etter grundige tester av ergonomiske terapeuter.
 

 Last ned produktark
 Last ned manual

Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek) 38,2 cm x 10,8 cm x 2,3 cm