Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Philips SpeechMike Premium LFH3520
Philips SpeechMike Premium LFH3520 Philips SpeechMike Premium LFH3520 Philips SpeechMike Premium LFH3520

Philips SpeechMike Premium LFH3520

 • 3.390 kr

 • 2.712 kr eks. moms
 • Merke: Philips
 • Varenummer: PHLFH3520
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Fragt: 169 kr

Philips SpeechMike Premium LFH3520 - Manøvrering med skyvebryter (hurtigspoling, opptak/avspilling, stopp, rask tilbakespoling)

SpeechMike Premium - Beste lydkvalitet så langt på en SpeechMike

Philips SpeechMike har levert lydkvalitet av god kvalitet gjennom årene.

SpeechMike Premium tar diktering til et nytt nivå. Med den fritt suspenderte presisjonsmikrofonen med studiekvalitet, en mikrostruktur med optimalisert struktur, en innebygd puffilter som fjerner forstyrrende lyd, en antimikrobiell overflate og markedets første bevegelsessensor i en digital stemmeopptaker - SpeechMike Premium setter bare en helt ny standard.

Sammenlign lydkvaliteten med SpeechMike III her.

Konfigurert for klarhet
- Frakoblet mikrofon av studiokvalitet for presise opptak
- Mikrofongitter med optimalisert struktur for krystallklar lyd
- Integrert popfilter for perfekt opptakskvalitet
- Stort høyttalerområde for førsteklasses avspilling
 
Utviklet for komfort
- Ergonomisk design for perfekt passform i hånden
- Slitasjefri skyvebryter eller trykknapper for komfortabel bruk
- En integrert bevegelsessensor demper mikrofonen når den ikke er i bruk
- Styrekule for integrert musefunksjon
 
Designet for detaljer
- Antimikrobisk kabinett og knapper for hygienisk arbeid
- Fritt konfigurerbare funksjonstaster for egendefinert arbeidsflyt
- Smart, bakoverkompatibel fastvare gir ekstra fleksibilitet
 

 Last ned produktark
 Last ned testrapporten for det antimikrobielle huset
 Last ned sammenligning mellom håndholdte mikrofoner
 Vis demonstrasjonsfilm


 


 • Fritt bevegelig mikrofon av studiokvalitet

  Den fritt bevegelige mikrofonen er frakoblet enhetskabinettet, noe som sikrer at nesten ingen bakgrunnsstøy, tasting, klikkelyder, luft- eller strukturbaserte lyder tas opp. Denne teknikken er hentet fra studiomikrofoner for å sikre at det ikke forekommer noen lydforvrengninger, og for å garantere fremragende resultater ved talegjenkjenning.
 • Mikrofongitter i metall

  De spesialdesignede, sekskantede hullene i metallgitteret slipper inn tre ganger mer lyd til mikrofonen enn forgjengeren og er konstruert for å gi krystallklar lyd.

 •  
 • Integrert popfilter

  Fleece som er satt inn over og under mikrofonkapselen, filtrerer ut lydforvrengninger som smell og suselyder, noe som garanterer perfekte resultater selv når du snakker svært nær mikrofonen.
 • Stort høyttalerområde

  SpeechMike Premium er utstyrt med en ekstra stor høyttaler, som ikke bare gjør det mulig å ta opp, men også spille av opptak i klar og tydelig kvalitet.
 • Ergonomisk utformet

  Enheten er designet for å passe perfekt i hånden og forhindre utilsiktet trykking på knapper. Utløseren og “kommando”-knappen på baksiden av enheten er konstruert for å være enkel å nå med fingrene.
 • Slitasjefri skyvebryter og trykknapp

  SpeechMike Premium leveres med en skyvebryter eller en trykknapp. Skyvebryteren er slitasjefri og ergonomisk utformet med en myk og ruglete overflate for følbare tilbakemeldinger samt komfortabel og intuitiv bruk. I tillegg har våre ingeniører brukt en gjennomprøvd kontaktløs skyvebryter, noe som gjør den helt slitasjefri og bidrar til ekstra lang levetid.
 • Integrert bevegelsessensor

  SpeechMike Premium er teknologisk avansert og leveres med en integrert bevegelsessensor, noe som gjør den til den første stasjonære dikteringsenheten som kan styres med håndbevegelser. Den registrerer at den blir lagt på bordet og demper mikrofonen. Når den deretter løftes, slår mikrofonen seg på igjen. I tillegg til dette kan du også programmere egendefinerte hendelser, som f.eks. sette et opptak på pause og deretter fortsette.
 • Styrekule for integrert musefunksjon

  Enheten leveres med en styrekule. Dette gjør at brukeren enkelt kan styre og navigere gjennom applikasjoner mens mikrofonen tar opp, uten å måtte bytte mellom musen og mikrofonen. Styrekulen kan til og med bli tatt ut av enheten for rengjøring, hvis dette skulle være nødvendig. De selvsmørende og slitebestandige Teflon-lagrene sikrer en god bruk i hele levetiden.

   
 • Polert og antimikrobielt kabinett

  Kabinettet og knappene til SpeechMike Premium er laget av antimikrobiske og syntetiske materialer som beskytter mot en rekke ulike mikroorganismer, slik som bakterier (f.eks. pneumococcal bacilli og multiresistente mikroorganismer som MRSA), viruser (f.eks. HIV, influensa osv.), sopp (f.eks. aspergillus niger) eller alger. Den polerte overflaten i perlemetall er av høy kvalitet, noe som gjør at den ikke er følsom for tastelyder og fingeravtrykk.
 • Fritt konfigurerbare taster

  SpeechMike Premium har fritt konfigurerbare taster som er spesielt praktiske for programmering av kommandoer for talegjenkjenning. Enheten kan tilpasses enhver bruker og applikasjon.

 •  
 • Svært kompatibel

  Kunder kan oppgradere fra deres tidligere SpeechMike-modell uten å måtte installere ny programvare. For systemintegratorer betyr dette at de ikke behøver å foreta endringer, og at eksisterende SDK kan brukes. SpeechMike Premium er kompatibel med operativsystemene Mac og Windows, og virtuelle miljøer som Citrix, VM Ware og Hyper-V. Den kan konfigureres ved hjelp av SpeechControl, det praktiske administrasjonsverktøyet for maskinvare fra Philips.

 

Anslutningsbarhet
USB
Driftsförhållanden
Luftfuktighet
Temperatur
Ljudinspelning
Mikrofontyp
Mikrofonkapsel
Egenskaper
Frekvensgång
Känslighet
Signal-till-brusförhållande
Ljud
Högtalartyp
Högtalardiameter
Akustisk frekvensgång
Uteffekt för högtalare
Miljötekniska data
Uppfyller 2002/95/EC (RoHS)
Produkt med bly-fria lödningar
Design och finish
Färg(er)
Material
Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek)
Kabellängd
Vikt
Systemkrav
Kompatibla programvaror
Arbetsminne
Operativsystem
Hårddiskutrymme
Ledig USB-port
Processor
Grafikkort
Övrigt