Fri frakt
Snabba leveranser
21 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
21 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless
RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless

RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless

  • 3.995 kr

  • 3.196 kr eks. mva
  • Artikkelnr: CDRM-RED PLUS-WL-B
  • Contour Design artikkelnr: RM-RED PLUS-WL-B
  • Sendt innen 2-3 dager.
  • Frakt: 169 kr
RollerMouse Red Plus wireless og Balance Keyboard wireless
 
Balance Keyboard wireless:
 
Den perfekte kombinasjonen.
Balance Keyboard er designet for deg og din måte å jobbe på. Den er spesialdesignet for å passe sammen med RollerMouse Red, Red Plus og Free2 og for at hendene skal være i en perfekt posisjon for komfortabelt og effektivt arbeid. Når du bruker Balance Keyboard med RollerMouse har du alt arbeidet for hånden.
 
Komfort i fokus. 
Tastaturet er designet for å brukes med de nyere versjonene i det prisbelønte RollerMouse-serien og gir deg en mer avslappet posisjon mens du får mest mulig ut av tastatur og mus. Hendene er innen rekkevidde av rullefeltet og tastene på tastaturet, og med justerbare ben og vippealternativer på Balance Keyboard kan du enkelt stille inn hvilken som helst vinkel du ønsker.
 
Flere funksjoner i nærheten. 
Med medietastene har du direkte tilgang til smarte funksjoner, og du kan enkelt omprogrammere dem hvis du vil. Tastaturet har også de vanlige funksjonstastene (F1-F12) som kan brukes etter et enkelt trykk på tasten som låser Fn-funksjonen.
 
Trådløst og fritt. 
Det er på tide å klippe ledningen. Balance Keyboard er trådløst og drives av to AAA-batterier. Du kobler deg til en PC eller Mac via den tilhørende trådløse USB-mottakeren, som sikkert holdes på plass magnetisk i batterirommet når den ikke er i bruk.
 
 
RollerMouse Red Plus wireless:
 
Dypere håndstøtte for enda mer komfort.
Med sin elegante design og holdbare design er RollerMouse Red Plus en åpenbar funksjon på skrivebordet ditt. Den ergonomiske designen hjelper deg med å holde effektiviteten på toppen ved å unngå belastningen ved å bruke en tradisjonell datamus.
 
RollerMouse Red Plus har en dyp, myk polstret håndleddsstøtte som gjør den veldig behagelig å bruke. Rullestangens følsomhet justeres enkelt i henhold til hvordan du føler deg best med å jobbe. Den sklisikre overflaten på rullestangen lar deg bevege deg rundt på skjermen med høy presisjon og uten å måtte utøve noe trykk.
 
Plasseringen av rullefeltet rett foran deg gjør det enkelt å bruke begge hender - perfekt når du bruker det numeriske tastaturet eller venstrehånds. Rollermouse Red Plus har også et rullehjul og separate kopier og lim inn knapper som hjelper til med monotont arbeid.
 
Klar til bruk.
Rollermouse Red Plus kan brukes med både Microsofts og Apples operativsystemer. Bare koble enheten til en gratis USB-port og komme i gang. Balance Keyboard fra Contour Design er den perfekte parhesten til RollerMouse Red Plus, men det vil fungere like bra med tastaturet du allerede har.
 

 Last ned produktark
 Last ned manual