Fri frakt
Snabba leveranser
19 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Rask levering
19 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720
Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720 Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720 Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720 Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720 Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720

Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720

 • 3.695 kr

 • 2.956 kr eks. moms
 • Merke: Philips
 • Varenummer: PHSMP3720
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Fragt: 169 kr

Philips SpeechMike Premium Touch SMP3720 - manøvrering med glidebrytere og touchpad

SpeechMike Premium Touch er den nyeste innovasjonen fra Philips. Den har en fritt suspendert studiokvalitets studio mikrofon, innebygd støyreduksjon, antimikrobielt hus og bevegelsessensor for klare stemmeopptak og for et perfekt talegjenkjenningsresultat. Den nye berøringssensoren bidrar til å forenkle navigasjonen, og sparer deg enda mer tid.
 

Sammenlign lydkvaliteten med SpeechMike III her.

Konfigurert for klarhet
- Frakoblet mikrofon av studiokvalitet for presise opptak
- Mikrofongitter med optimalisert struktur for krystallklar lyd
- Integrert popfilter for perfekt opptakskvalitet
- Stort høyttalerområde for førsteklasses avspilling
 
Utviklet for komfort
- Ergonomisk design for perfekt passform i hånden
- Slitasjefri skyvebryter eller trykknapper for komfortabel bruk
- Integrert bevegelsessensor som demper mikrofonen når den ikke er i bruk
- Berøringssensor for integrert musefunksjon
 
Designet for detaljer
- Antimikrobielt kabinett og knapper for hygienisk arbeid
- Strekkodeskanner for strømlinjeformet dokumentasjon
- Fritt konfigurerbare funksjonstaster for egendefinert arbeidsflyt
- Smart, bakoverkompatibel fastvare for ekstra fleksibilitet
 

 Last ned produktark
 Last ned hurtigstartguide
 Last ned sammenligning mellom håndholdte mikrofoner
 Vis demonstrasjonsfilm • Fritt bevegelig mikrofon av studiokvalitet

  Den fritt bevegelige mikrofonen er frakoblet enhetskabinettet, noe som sikrer at nesten ingen bakgrunnsstøy, tasting, klikkelyder, lufteller strukturbaserte lyder tas opp. Denne teknikken er hentet fra studiomikrofoner for å sikre at det ikke forekommer noen lydforvrengninger, og for å garantere fremragende resultater ved talegjenkjenning.
 • Mikrofongitter i metall

  De spesialdesignede, sekskantede hullene i gitteret slipper inn tre ganger mer lyd til mikrofonen enn forgjengeren og er konstruert for å gi krystallklar lyd.
   

 •  
 • Integrert popfilter

  Fleece som er satt inn over og under mikrofonkapselen, filtrerer ut lydforvrengninger som smell og suselyder, noe som garanterer perfekte resultater selv når du snakker svært nær mikrofonen.
 • Stort høyttalerområde

  SpeechMike Premium Touch er utstyrt med en ekstra stor høyttaler, som ikke bare gjør det mulig å ta opp, men også spille av opptak i klar og tydelig kvalitet.
   
 • Ergonomisk utformet

  Enheten er designet for å passe perfekt i hånden og forhindre utilsiktet trykking av knapper. Utløseren og “kommando”-knappen på baksiden av enheten er konstruert for å være enkel å nå med fingrene.
 • Slitasjefri skyvebryter og trykknapp

  SpeechMike Premium Touch leveres med en slitasjefri skyvebryter eller en trykknapp. Skyvebryteren er slitasjefri og ergonomisk utformet med en myk og ruglete overflate for følbare tilbakemeldinger samt komfortabel og intuitiv bruk. I tillegg har våre ingeniører brukt en gjennomprøvd kontaktløs skyvebryter, noe som gjør den helt slitasjefri og bidrar til ekstra lang levetid.
   
 • Integrert bevegelsessensor

  SpeechMike Premium Touch er teknologisk avansert og leveres med en integrert bevegelsessensor, noe som gjør den til den første stasjonære dikteringsenheten som kan styres med håndbevegelser. Den registrerer at den blir lagt på bordet og demper mikrofonen. Når den deretter løftes, slår mikrofonen seg på igjen. I tillegg til dette kan du også programmere egendefinerte hendelser, som f.eks. sette et opptak på pause og deretter fortsette.
 • Berøringssensor

  Enheten leveres med en berøringssensor. Dette gjør at brukeren enkelt kan styre og navigere gjennom applikasjoner mens mikrofonen tar opp, uten å måtte bytte mellom musen og mikrofonen.
   
 • Polert og antimikrobielt kabinett

  Kabinettet og knappene til SpeechMike Premium Touch er laget av antimikrobielle og syntetiske materialer som beskytter mot en rekke ulike mikroorganismer, slik som bakterier (f.eks. pneumococcal bacilli og multiresistente mikroorganismer som MRSA), viruser (f.eks. HIV, influensa osv.), sopp (f.eks. aspergillus niger) eller alger. Den polerte overflaten i perlemetall er av høy kvalitet, noe som gjør at den ikke er følsom for tastelyder og fingeravtrykk.
 • Integrert strekkodeskanner (kun 3800-serie)

  SpeechMike Premium Touch fås også med en integrert strekkodeskanner som kan lenke klient- eller pasientdata til en innspilt fil simpelthen ved å skanne en strekkode. Den skannede informasjonen legges automatisk ved den dikterte filen, og strømlinjeformer dermed dokumentasjonsprosessen. All identifiserende informasjon legges nøyaktig inn, noe som øker sikkerheten og potensialet for kostnadsbesparelser. Se SMP3800 og SMP3810.
   

 •  
 • Fritt konfigurerbare taster

  SpeechMike Premium Touch har fritt konfigurerbare taster som er spesielt praktiske for programmering av kommandoer for talegjenkjenning. Enheten kan tilpasses enhver bruker og applikasjon.
 • Svært kompatibel

  Kunder kan oppgradere fra deres tidligere SpeechMike-modell uten å måtte installere ny programvare. For systemintegratorer betyr dette at de ikke behøver å foreta endringer, og at eksisterende SDK kan brukes. SpeechMike Premium Touch er kompatibel med operativsystemene Mac og Windows, og virtuelle miljøer som Citrix, VM Ware og Hyper-V. Den kan konfigureres ved hjelp av SpeechControl, det praktiske administrasjonsverktøyet for maskinvare fra Philips.
   
Anslutningsbarhet
USB
Driftsförhållanden
Luftfuktighet
Temperatur
Ljudinspelning
Mikrofontyp
Mikrofonkapsel
Egenskaper
Frekvensgång
Känslighet
Signal-till-brusförhållande
Ljud
Högtalartyp
Högtalardiameter
Akustisk frekvensgång
Uteffekt för högtalare
Miljötekniska data
Uppfyller 2011/65/EU (RoHS)
Produkt med bly-fria lödningar
Design och finish
Färg(er)
Material
Storlek
Mått (Bredd x Längd x Tjocklek)
Kabellängd
Vikt
Systemkrav
Kompatibla programvaror
Arbetsminne
Operativsystem Windows 10 (64-bits), Windows 8/7 (32/64-bits), Mac OS X 10.11/10.10
Hårddiskutrymme
Ledig USB-port
Processor
Grafikkort DirectX-kompatibelt grafikkort med maskinvareakselerasjon anbefales.